Napule Pizzeria Napoletanassa tehdään napolilaista pizzaa, joka on historiallisesti kaikkien pizzojen alku ja juuri. Napolilaisen pizzan pohja on pehmeä, reunoista muhkea ja paksu. Teemme pizzat perinteitä kunnioittaen ja intohimolla, alusta loppuun käsin, paikan päällä.

Pizzojemme valmistusmenetelmä ja raaka-aineet ovat Associazione Verace Pizza Napoleta -kriteerien mukaiset. Napolia ympäröivät hedelmälliset vulkaaniset tasangot tuottavat kiistatta parhaat tomaatit ja muut kasvikset. Sen takia käytämme mahdollisimman paljon Campania alueen tuotteita pizzassamme.

Taikinamme tehdään napolilaisella ”00” jauholla ja käsitellään perinteisellä tavalla jotta lopputulos on pehmeää ja vatsaystävällinen. Käytämme ainoastaan San Marzano tomatteja, Napolin alueelta Campaniasta, jotka ovat maailman parhaimpia tomaatteja.

Fior di latte -mozzarellajuustomme saapuu meille suoraan Italiasta joka viikko, kuten moni muukin raaka-aineemme, jotta pizzamme lopputulos olisi mahdollisimman samanlainen kuin pizzan synnyinjuurilla Napolissa.

Paistamme pizzat alkuperäiseen tapaan avotulella, artesaanipizzauunissamme, korkeassa lämpötilassa vain reilussa minuutissa. Komea napolilainen 2800 kiloa painava uunimme on itsessään nähtävyys ja meille se on ravintolamme sydän. Pizzauunimme on tehty napolilaisesta laavakivestä ja tiilistä käsin Napolissa. Tekijä on tunnettu perheyritys, joka on tehnyt artesaani pizzauuneja, perinteisesti sukupolvesta toiseen.

Tervetuloa nauttimaan italialaisen keittiön herkuista!